Γιατι να επιλέξετε συμπληρώματα κολλαγόνου

Γιατι να επιλέξετε συμπληρώματα κολλαγόνου

Τα συμπληρώματα κολλαγόνου προσφέρουν μια σειρά από ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας. Από τα οστά και τα νύχια εως το βασικό μεταβολισμό και τα μαλλιά μας!

Γιατί πρόσληψη κολλαγόνου;

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεϊνη που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα(διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και στην αρχική σελίδα) σε αφθονία. Όμως αυτή με τα χρόνια αρχίζει να φθείρει και να μειώνεται – ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερο κολλαγόνο απ’οτι έχει απ’αυτό που παράγει(ανοιχτές πληγές, φλεγμονές,κτλ).
Έτσι, σχεδόν πάντα, η πρόσληψη κολλαγόνου από τις τροφές(κρέας κατά βάση) καθώς και η παραγωγή από τον οργανισμό μας, δεν επαρκεί για τις βασικές ανάγκες ώστε να καλυφθούν στο μάξιμουμ. Η πρόσληψη συμπληρωμάτων κολλαγόνου έχει γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη!

Οφέλη συμπληρωμάτων

Τα οφέλη είναι αμέτρητα από την σωστή ποσότητα κολλαγόνου στο σώμα μας. Τα μαλλιά είναι δυνατά και δεν πέφτουν, τα νύχια σκληρά και δυνατά, το δέρμα μας λάμπει και οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Όλα αυτά και ακόμα παραπάνω είναι μερικά αρνητικά που συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει αρκετή ποσότητα κολλαγόνου στο σώμα μας. Έτσι εαν έχουμε ανοιχτές πληγές ή φλεγμονές και δεν υπάρχει πολύ κολλαγόνο, θα αργήσουν να κλείσουν με αποτέλεσμα την έκθεση σε κίνδυνο μόλυνσης,κ.ο.κ.

Ένα ακόμα βασικό όφελος από τη χρήση του κολλαγόνου είναι η αύξηση του βασικού μεταβολισμού. Εαν ο οργανισμός έχει την απαραίτητη ποσότητα κολλαγόνου, τότε ο μεταβολισμός δουλεύει όπως πρέπει να δουλέψει και οι καύσεις είναι στο σημείο που πρέπει. Εαν το κολλαγόνο υστερεί, ο οργανισμός μπαίνει σε μια κατάσταση καταβολισμού.

Υγρά συμπληρώματα ή σκόνη;

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρει ο οργανισμός 100% τα οφέλη είναι το κολλαγόνο σε υγρή μορφή. Έτσι γίνεται 100% αφομοίωση και είναι ότι πιο κοντά στο ανθρώπινο κολλαγόνο που παράγεται από τον οργανισμό!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *