Οφέλη από το κολλαγόνο

Οφέλη από το κολλαγόνο

Όπως αναφέραμε στα προηγούμενα άρθρα, το κολλαγόνο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στο ανθρώπινο σώμα και δέρμα. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά αυτά τα οφέλη του κολλαγόνου.

Οφέλη κολλαγόνου για το δέρμα

Ενώ το κολλαγόνο είναι ευεργετικό για ολόκληρο το σώμα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το δέρμα! Αυτό συμβαίνει επειδή όσο ο άνθρωπος γερνάει, η επιδερμική(εξωτερικό στρώμα του δέρματος) λεπταίνει και χάνει την ελαστικότητά της σε μια διαδικασία γνωστή ως ελάστωση. Καθώς αυτό συμβαίνει, ένα άτομη έχει την τάση να δείχνει περισσότερα σημάδια γήρανσης καθώς και να αποκτάει ολοένα και περισσότερες ρυτίδες.

Τα καλά νέα είναι ότι οι αλλαγές αυτές στο ανθρώπινο σώμα δε φαίνεται να είναι μόνιμες ή μη αναστρέψιμες. Με τη χρήση συμπληρώματος κολλαγόνου, οι ρυτίδες αρχίζουν τα μειώνονται και η ελαστικότητα του δέρματος να επανέρχεται σε αρκετά μεγάλο ποσοστό εκεί που ήταν!

Πιο αναλυτικά:

Μετά από 8 εβδομάδες πρόσληψης πόσιμου κολλαγόνου collagen pro active, ανιχνεύτηκε ότι η ελαστίνη αυξήθηκε κατά 18% και το προκαλλογόνο στο δέρμα κατά 65%! Αυτό μας δείχνει ότι το συμπλήρωμα κολλαγόνου – collagen pro active, βοηθάει στη διαδικασία της παραγωγής έτσι ώστε το σώμα να βελτιωθεί και να επανέλθει όπως ήταν. Αυτή η μελέτη επίσης έδειξε ότι η κατανάλωση κολλαγόνου μπορεί επίσης να αυξήσει την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματος καθώς και να μειώσει την διαδικασία της γήρανσης.

Σ’αυτή την έρευνα χρησιμοποιήθηκε το αυθεντικό Collagen Pro Active το οποίο μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο στο παρακάτω link

Αγορά αυθεντικού κολλαγόνου

Άλλα πλεονεκτήματα από την χρήση του κολλαγόνου

Το κολλαγόνο έχει μελετηθεί ότι βοηθάει επίσης σε:

Οστά και αρθρώσεις: Το κολλαγόνο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα οστά και τις αρθρώσεις κατά τον ίδιο τρόπο που ωφελεί και το δέρμα. Βοηθώντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, με τη χορήγηση συμπληρώματος κολλαγόνου, το κολλαγόνο βελτιώνει τα οστά και τις αρθρώσεις κατά την πάροδο του χρόνου. Μια εξειδικευμένη μελέτη στις Η.Π.Α. έδειξη σημαντική βελτίωση στον πόνο των αρθρώσεων σε 30 άτομα που συμμετείχαν, με την μέθοδο του placebo και του αυθεντικού συμπληρώματος κολλαγόνου collagen pro active.

Επίσης, η χορήγηση κολλαγόνου βοηθάει στην βελτίωση της ισορροπίας των αμινοξέων στο σώμα και την υποστήριξη της παραγωγής της φυσικής ορμόνης από τον οργανισμό.

Τέλος το κολλαγόνο καθώς και η ζελατίνη βοηθάνε το πεπτικό σύστημα και έτσι βελτιώνεται η πέψη και η κατανάλωση της ζελατίνης.

Αγορά αυθεντικού κολλαγόνου

collagen3